Бефстроганов
623
інгредієнти:
- Яловичина (телятина) 700 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Сметана 200 г
- Вода 200 г
- Сіль
М'ясо вимити, нарізати середніми пластинками, обсмажити в сковороді на олії і скласти у казан.
Почистити цибулю, нарізати півкільцями і обсмажити на сковороді, де смажилося м'ясо.
Коли цибуля стане золотистою додати ложку борошна перемішати і додати сметану і воду.
Поперчити, добре перемішати, дати закипіти і вилити в казан. Поставити на маленький вогонь і тушкувати до готовності.
Нужно быстро очистить печень: печеня в горщиках.
Рецепт салата курица в перьяхА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Горячий мясной салат тут
Поможем выйти замуж в Германию: кексы и маффины рецепты.
Мясные салаты с ананасом рецептыПроизводство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі