Бефстроганов
598
інгредієнти:
- Яловичина 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 0.75 скл.
- Борошно 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
М'ясо обмити, нарізати на невеликі скибочки і відбити їх. Відбиті скибочки нарізати упоперек волокон "соломкою".
Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії.
Коли цибуля обсмажиться, додати нарізане м'ясо, посолити, поперчити і смажити на сильному вогні 5-6 хвилин періодично помішуючи. Зменшити вогонь і тушкувати м'ясо під кришкою до м'якості.
Потім м'ясо посипати борошном, розмішати і смажити ще 2-3 хвилини.
Додати у м'ясо сметану, розмішати і довести до кипіння. Тушкувати під кришкою 2-3 хвилини до готовності.
На гарнір подати рис.
recepti.biz.uaКалендарь постов. Рецепты на любой вкус и день
recepti.biz.uaРецепты блюд. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты на любой вкус - сайт кулинарный.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі