Бефстроганов

ДРУГІ СТРАВИ
598 Бефстроганов
Фото - Бефстроганов
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сметана 0.75 скл.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна

М'ясо обмити, нарізати на невеликі скибочки і відбити їх. Відбиті скибочки нарізати упоперек волокон "соломкою".

Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії.

Коли цибуля обсмажиться, додати нарізане м'ясо, посолити, поперчити і смажити на сильному вогні 5-6 хвилин періодично помішуючи. Зменшити вогонь і тушкувати м'ясо під кришкою до м'якості.

Потім м'ясо посипати борошном, розмішати і смажити ще 2-3 хвилини.

Додати у м'ясо сметану, розмішати і довести до кипіння. Тушкувати під кришкою 2-3 хвилини до готовності.

На гарнір подати рис.

recepti.biz.uaКалендарь постов. Рецепты на любой вкус и день

recepti.biz.uaРецепты блюд. Кулинарные рецепты

Кулинарные рецепты на любой вкус - сайт кулинарный.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter