Beauty-fitness
681
інгредієнти:
- Яловичина 400 г
- Баклажан 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник
- Оцет (бальзамічний) 1 ст.л.
- Перець солодкий 100 г
- Квасоля (стручкова заморожена) 50 г
- Томатна паста (помідор) 1 шт.
- Зелень (кріп) 1 ст.л.
- Сіль 1 ст.л.
- Спеції
М'ясо нарізати, відбити, обсмажити, посолити, поперчити, викласти у термостійку каструлю, залити кип'яченою водою і поставити у духовку на 180 градусів. Обсмажити баклажани, додати цибулю і смажити на невеликому вогні хвилин 5. Перекласти у чашу і додати часник вичавлений. У кінці додати 1 ст. ложку оцту бальзамічного, гарно перемішати і додати до м'яса. Додати перець, цибулю, томат (протерти через сито), кріп у каструлю до м'яса із баклажанами. Тушкувати 30 хв.
Відварити рис.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепт салата с языка. Рецепты салатов на любой вкус.
Брокколи в воке по рецепту Юлии Высоцкой http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі