Баварське "Ягня"
- М´ясо молодого ягняти (реберця) 1 кг
- Пиво темне 1 скл.
- Часник молодий 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Селера (стебла) 4 шт.
- Маслини (без кісточок) 10 шт.
- М´ята суха 1 ч.л.
- Кмин (гілочки) 4 шт.
М'ясо нарізати порційними шматками. Посолити, поперчити і обсмажити на розпеченій сковороді на середньому вогні.
Цибулю очистити і нарізати півкільцями.
Моркву нарізати кружечками.
Селеру і маслини дрібно нарізати.
Часник разом зі стеблом дрібно порубати.
Нарізані овочі викласти поверх м'яса і обсмажити ще 3-5 хвилин.
Через певний час залити все склянкою тeмного пива. Як закипить, тушкувати на повільному вогні 30-40 хвилин.
Потім приправити подрібненою сухою м'ятою і гілочками кмину. Щільно накрити кришкою і залишити на вогні щe на 1 хвилину, щоб м'ясо як слід просочилося ароматом трав.
Рецепт лазанья со шпинатом. Лазанья со шпинатом.
Песня со словами карамель конфеты шоколад http://recepti.biz.ua
Готовим со вкусом: десерты без выпечки рецепты с фото.
Рецепт кекс столичныйРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Купить колбасу, цены - колбаса домашняя без кишок. Домашнии Рецепты на любой вкус.
Салаты с морепродуктов рецептыОригинальные рецепты салатов - на сайте
Поможем выйти замуж в Германию: кофейный кекс рецепт. Кондитерские формы.
Низкокалорийная еда для похудения - праздничные салаты к новому году.
Доставка готовой еды на неделю: печенье из творога розочки. Вкусные рецепты с фото.
Майонез легкий. Салат Баклажан в майонезе.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter