Башточка з маринованої курочки з гречаною локшиною
- Куряча грудка 500 г
- Помідор 2 шт.
- Зелень петрушки
- Спеції
- Соєвий соус (часниковий)
- Локшина гречана 300 г
- Сметана 3 ст.л.
Подрібнити зелень петрушки.
Нарізати смужками курячу грудку.
Помідор нарізати кубиком.
Змішати все у салатнику, додати спеції і часниковий соєвий соус. Залишити маринуватися (ніч у холодильнику).
Викласти м'ясо у маринаді в сотейник і тушкувати під кришкою, потім відкрити, щоб випарувалася зайва рідина, у кінці приготування додати декілька столових ложок сметани, довести до кипіння.
На гарнір приготувати японську гречану локшину за інструкцією.
По периметру тарілки викласти локшину, у центр башточкою ароматну курку.
Салаты с редькой рецепты с фотоКулинарные рецепты
Рецепты салатов мясных. Салат мясной букет.
Салаты из брокколиПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Готовим со вкусом - рецепт салата с каперсами. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт салата из лапши и морепродуктов. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.
Торты без выпечки рецепты с фотоТорты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter