Барильця із кабачка із начинкою

ДРУГІ СТРАВИ
628 Барильця із кабачка із начинкою
Фото - Барильця із кабачка із начинкою
інгредієнти:
  • Кабачок 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Свинина (вирізка) 200 г
  • Помідор 1 шт.
  • Сир твердий 100 г
  • Яйце перепелине 6 шт.
  • Імбир (маринований) 1 ст.л.
  • Оцет (рисовий)
  • Сіль
  • Олія рослинна

Бочонок з кабачка з начинкою (а-ля сегоякі) інгредієнти М'ясо порізати тонкими скибочками.

Бочонок з кабачка з начинкою (а-ля сегоякі)Швидко обсмажити на сильно вогні на олії, періодично помішуючи.

фото Бочонок з кабачка з начинкою (а-ля сегоякі) Солити м'ясо потрібно у кінці смаження. Коли м'ясо зарум'яниться, а сік від нього випарується, додати жменю (близько 1 ст. л.) дрібно порізаного маринованого імбиру і кілька крапель рисового оцту, швидко перемішати й відставити під закритою кришкою у сковороді.

Бочонок з кабачка з начинкою (а-ля сегоякі) КабачокПочистити пару цибулин, нарізати чвертькільцями і також обсмажити (в окремій посудині) до золотистого кольору.

Бочонок з кабачка з начинкою (а-ля сегоякі) Цибуля ріпчаста

Кабачки ретельно помити, відрізати "попки" і розрізати кожен на 4 рівні частини.

Бочонок з кабачка з начинкою (а-ля сегоякі) СвининаАкуратно вийняти м'якоть, залишивши денце. Для цього надрізати ножем по діаметру барильця, не доходячи до дна. У середину вставити виделку і провернути.

Після цього потрібно посолити кабачки зсередини.

Бочонок з кабачка з начинкою (а-ля сегоякі) Помідор Наповнити кабачки. 

На дно покласти шматочок помідора (посолити).

Бочонок з кабачка з начинкою (а-ля сегоякі) Сир твердийЗверху посипати трохи тертим сиром.

Бочонок з кабачка з начинкою (а-ля сегоякі) Яйце перепелинеПотім смажену цибулю.

Бочонок з кабачка з начинкою (а-ля сегоякі) ІмбирПотім шматочки м'яса, які потрібно розкласти таким чином, щоб посередині як би утворилося поглиблення.

Бочонок з кабачка з начинкою (а-ля сегоякі) Оцет У це поглиблення акуратно розбити перепелине яйце, намагаючись не пошкодити жовток.

Бочонок з кабачка з начинкою (а-ля сегоякі) Сіль Глибоке деко застелити фольгою, злегка змастити олією, поставити на неї барильця.

Зверху також накрити фольгою (якщо деко неглибоке, зробити "дах" із фольги) і поставити у розігріту духовку хвилин на 20-30. 



Как приготовить вкусный шашлык - рецепт торта из тыквы.

Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные блоги

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемПрограмма Кулинарный блокнот

Мясной салат recepti.biz.ua

Салат с жареными грибами и ветчинойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Готовим со вкусом - рецепт салата белочка. Рецепты Приготовления.

recepti.biz.ua рецепт салат с языком

Рецепт пампушек с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепты Приготовления - праздничные первые блюда.

Невероятно вкусные рецепты блюд: мастер шеф рецепты. Фирменный магазин Redmond.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter