Баранячий окіст з картоплею

ДРУГІ СТРАВИ
739 Баранячий окіст з картоплею
Фото - Баранячий окіст з картоплею
інгредієнти:
  • Окіст (баранячий) 1.7 кг
  • Картопля 1 кг
  • Бекон 150 г
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Розмарин
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Зробити на поверхні окорока невеликі розрізи і глибокі розрізи уздовж кістки.

З оливкової олії, листя розмарину, нарізаного часнику, солі і перцю зробити начинку. Увіткнути в кожен розріз начинку з часнику і розмарину, обмазати нею весь окіст.

Проварити картоплю 5 хвилин, викласти на деко, зверху покласти бекон.

Покласти окіст на решітку і випікати в розігрітій до 160-180 градусів духовці. На нижній рівень духовки, під окіст, поставити деко з картоплею і випікати хвилин 30-35. Окорок запікати приблизно 2 години. 

 

салати на кожний день

Салаты с заправкой из масла и горчицыМясных, фруктовых и экзотических салатов

Самые вкусные рецепты салатов. Рецепт вкусного салата форум.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter