Баранячий окіст з картоплею
739
інгредієнти:
- Окіст (баранячий) 1.7 кг
- Картопля 1 кг
- Бекон 150 г
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Розмарин
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Зробити на поверхні окорока невеликі розрізи і глибокі розрізи уздовж кістки.
З оливкової олії, листя розмарину, нарізаного часнику, солі і перцю зробити начинку. Увіткнути в кожен розріз начинку з часнику і розмарину, обмазати нею весь окіст.
Проварити картоплю 5 хвилин, викласти на деко, зверху покласти бекон.
Покласти окіст на решітку і випікати в розігрітій до 160-180 градусів духовці. На нижній рівень духовки, під окіст, поставити деко з картоплею і випікати хвилин 30-35. Окорок запікати приблизно 2 години.
Салаты с заправкой из масла и горчицыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Самые вкусные рецепты салатов. Рецепт вкусного салата форум.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі