Баранячі яйця
- Яйце бараняче 2 шт.
- Капуста цвітна 400 г
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Соус соєвий
- Перець чорний
Промити яйця у холодній воді.
Зняти плівку.
Зняти шкірку, промити і вимочити у холодній воді 30 хв.
3 рази змінювати воду і промивати у свіжій воді.
Яйця розрізати навпіл, викласти на розпечену сковороду, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні доки не википить вся рідина. Зняти кришку і обсмажити із двох сторін до легкої скоринки, не засмажуючи яйця до почорніння.
Відварити цвітну капусту закинувши її в окріп на 2-3 хв. Відкинути на дуршлак, обваляти у панірувальних сухарях і обсмажити на середньому вогні.
Окремо спасерувати цибулю.
Подати яйця із приготовленим гарніром. Змішати спасеровану цибулю, капусту, приправити зеленню, полити соєвим соусом.
Рецепты Успеха: первые блюда рецепты.
Безумно вкусные рецепты блюд: рецепты украшения для тортов. Рецепты тортов.
Торт медовый с черносливом рецептТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
ЗдесьНовости легкой атлетики
новые рецепты салатов с фотографиями
Кулинарные рецепты - рецепты пошагово с фото. Диета: рецепты для похудения.
Рецепты индийской кухниРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter