Баранячі реберця, запечeні з овочами та солодкою картоплею
- Картопля (солодка) 3 шт.
- Ребро бараняче 6 шт.
- Перець болгарcький (різнокольоровий) 8 шт.
- Спаржа 150 г
- Квасоля (стручкова) 100 г
- Цукіні 1 шт.
- Цибуля зелена 150 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Імбир (мелений)
- Кмин
- Розмарин
- Олія оливкова 6 ст.л.
- Пармезан (тертий)
М'ясо обмити, трохи посолити, поперчити, додати кмин, розмарин, імбир.
У сковороду налити оливкової олії і обсмажити реберця з двох сторін.
Почистити і нарізати кружечками картоплю, укласти на деко, змащене оливковою олією.
Почистити і нарізати цукіні, укласти зверху картоплі. Трохи посолити.
Викласти підготовлене м'ясо.
Додати солодкий перець.
Додати спаржу, стручкову квасолю і цибулю. Зверху присипати чорним перцем, сіллю і додати трохи пармезану.
Відправити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати 25-30 хвилин.
Перед подачею до столу можна ще трохи присипати пармезаном. Подавати гарячим.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарная социальная сеть. Кулинарные блоги
www.recepti.biz.ua рецепт торта Киевский
Кексы в магазине Rozetka - рецепт кекс столичный.
Рецепты салатов французской кухни. Рецепт французского салата.
Простые вкусные рецепты салатов. Кулинария рецепты вкусных салатов.
Поможем выйти замуж в Германию: классический торт наполеон рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter