Баранячі реберця з квасолею і зеленим горошком
- Баранина (реберця) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Горошок зелений (консервований) 1 бан.
- Квасоля (консервована) 1 бан.
- Зелень (свіжа: кріп, кінза, петрушка)
- Спеції (зіра, для шашлику)
- Сіль
- Перець чорний
Баранячі реберця посолити, поперчити, обмазати спеціями, додати зіру і залишити промаринуватися на ніч у холодильнику.
Зранку перед смаженням додати трохи домашньої аджики.
Цибулю, моркву очистити і нарізати досить великими шматками.
Часник очистити, зубчики не різати.
У сухий сотейник (без додавання олії) покласти реберця і обсмажити на великому вогні, постійно помішуючи, до золотистого кольору.
Потім додати до м'яса цибулю і моркву. Теж обсмажити.
Потім додати зубчики часнику (цілком), ще трохи обсмажити.
Злити з квасолі і горошку рідину в сотейник до баранини. Накрити кришкою, зменшити вогонь і м'ясо протушкувати.
Коли м'ясо протушкується, викласти горошок і квасолю. Накрити кришкою і ще хвилин 10-15 тушкувати.
Коли м'ясо готове, додати дрібно посічену зелень.
recepti.biz.uaсалати до нового року
Салати з ананасомсалати з ананасом
Рецепты салатов на любой вкус - салат черепаха с фото.
Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта. Пошаговый фото рецепт Пирога.
Вкусные рецепты для похудения - кулинария пирог с капустой. Пироги на заказ с доставкой.
Рецепт имбирного напитка: рецепт приготовления мяса дикого кабана.
Маковый пирог маковый торт рецепт www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter