Баранячі реберця в маринаді із сушених томатів
859
інгредієнти:
- Баранина (баранина на реберцях) 1.5 кг
- Томати в´ялені (в олії) 1.5 скл.
- Сік лимона 2 ст.л.
- Фета 200 г
- Петрушка 0.5 скл.
- Молоко 0.75 скл.
Сушені томати дрібно нарізати.
До томатів додати сік лимона і нашатковану петрушку. Це маринад.
Баранячі ребра помити, обсушити, додати половину маринаду. Маринувати мінімум 2 години. Запікати при 180 градусах приблизно 1 годину 20 хвилин.
Соус.
Маринад, що залишився і фету змішати у блендері.
Додати молоко і довести соус до стану пюре. Прибрати в холод на 10 хвилин.
Сервірувати реберця із соусом.
Рецепты блюд из рыбы голец в духовкеРецепты блюд. Статьи о рыбах. Рецепты всевозможных диет
Рецепты пасхи вкуснойКулинарные рецепты
ТутОтзывы и фото туристов. Забавные фото и видео животных
Салат с свежими шампиньонамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі