Баранячі рeберця у кисло-солодкому соусі
- Ребро бараняче 2 кг
- Вода мінеральна
- Оцет
- Приправи (хмелі-сунелі, торбах, перець)
- Цибуля ріпчаста 1 кг
- Чилі
- Томат 1 пач.
- Варення сливове
Реберця нарізати на "окремі" реберця, добре вимити і залити мінеральною водою із парою ложок оцту. Залишити трохи постояти. Потім промокнути добре паперовими рушниками.
За 3 дні до "реберець" почати готувати сливове варення: зі слив видалити кісточки, скласти у миску (каструльку), кожен шар пересипаючи шаром цукру, дати сливам пустити сік. 3 рази із перервою у 12 годин довести варення до кипіння і відставити.
Очистити багато цибулі, нарізати тонкими півкільцями.
Чилі помити.
Сковорідку велику з олією розігріти.
У киплячу олію покласти реберця і обсмажити із двох боків до рум'яного виду; додати цибулю й обсмажити все до золотистого кольору цибулі.
Приправити.
Залити протертими томатами і додати 2-3 ополоники сливового варення. Тушкувати під кришкою до готовності - м'ясо повинне бути м'яким.
http://recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Настоящий суп харчо с фото: кулинарные рецепты первые блюда.
http://recepti.biz.ua овощные салаты рецепты с фото
Рецепты выпечки - украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter