Баранячі рeберця у кисло-солодкому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
584 Баранячі рeберця у кисло-солодкому соусі
Фото - Баранячі рeберця у кисло-солодкому соусі
інгредієнти:
  • Ребро бараняче 2 кг
  • Вода мінеральна
  • Оцет
  • Приправи (хмелі-сунелі, торбах, перець)
  • Цибуля ріпчаста 1 кг
  • Чилі
  • Томат 1 пач.
  • Варення сливове

Реберця нарізати на "окремі" реберця, добре вимити і залити мінеральною водою із парою ложок оцту. Залишити трохи постояти. Потім промокнути добре паперовими рушниками.

Баранячі рeбришкі в кисло-солодкому соусі (хе! з варенням!) Інгредієнти За 3 дні до "реберець" почати готувати сливове варення: зі слив видалити кісточки, скласти у миску (каструльку), кожен шар пересипаючи шаром цукру, дати сливам пустити сік. 3 рази із перервою у 12 годин довести варення до кипіння і відставити.

Очистити багато цибулі, нарізати тонкими півкільцями.

Чилі помити.

Сковорідку велику з олією розігріти.

Баранячі рeбришкі в кисло-солодкому соусі (хе! з варенням!) фото Баранячі рeбришкі в кисло-солодкому соусі (хе! з варенням!)

Баранячі рeбришкі в кисло-солодкому соусі (хе! з варенням!) Баранячі реберця 

У киплячу олію покласти реберця і обсмажити із двох боків до рум'яного виду; додати цибулю й обсмажити все до золотистого кольору цибулі.

Приправити.

Баранячі рeбришкі в кисло-солодкому соусі (хе! з варенням!) Оцет Баранячі рeбришкі в кисло-солодкому соусі (хе! з варенням!) Приправи

Залити протертими томатами і додати 2-3 ополоники сливового варення. Тушкувати під кришкою до готовності - м'ясо повинне бути м'яким.

Баранячі рeбришкі в кисло-солодкому соусі (хе! з варенням!) Цибуля ріпчаста

Баранячі рeбришкі в кисло-солодкому соусі (хе! з варенням!) Чилі

http://recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ

Настоящий суп харчо с фото: кулинарные рецепты первые блюда.

http://recepti.biz.ua овощные салаты рецепты с фото

Рецепты выпечки - украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter