Баранячі рeберця, тушковані у власному соку
- Баранина (ребро) 500 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сіль, перець
- Олія рослинна
Реберця і цибулю нарізати.
У каструлю із товстим дном налити трохи олії. Викласти реберця і цибулю. Накрити кришкою і залишити на середньому вогні хвилин на 15. За цей час баранина і цибуля дадуть сік.
Через 15 хвилин посолити, 3/4 від звичної норми солі.
Накрити кришкою і залишити на маленькому вогні на 1,5-2 години. Не відкривати і не перемішувати. У кінці спробувати на сіль (рідина), досолити, якщо потрібно й поперчити.
Подавати з будь-яким гарніром, краще з рисом або гречкою.
Вкусные и простые закуски - салати та закуски.
Торты без выпечки рецептыТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Как приготовить вкусный шашлык: холодные закуски в лаваше. Холодные закуски.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салаты праздничные рецепты с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
ЗдесьПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Картошка В Мультиварке Рецепты: паска рецепти з фото. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter