Баранячі рeберця, тушковані у власному соку

ДРУГІ СТРАВИ
690 Баранячі рeберця, тушковані у власному соку
Фото - Баранячі рeберця, тушковані у власному соку
інгредієнти:
  • Баранина (ребро) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Сіль, перець
  • Олія рослинна

Баранячі рeбришкі, тушковані у власному соку інгредієнти Реберця і цибулю нарізати.

Баранячі рeбришкі, тушковані у власному соку У каструлю із товстим дном налити трохи олії. Викласти реберця і цибулю. Накрити кришкою і залишити на середньому вогні хвилин на 15. За цей час баранина і цибуля дадуть сік.

фото Баранячі рeбришкі, тушковані у власному соку Через 15 хвилин посолити, 3/4 від звичної норми солі.

Баранячі рeбришкі, тушковані у власному соку Реберця баранячі Накрити кришкою і залишити на маленькому вогні на 1,5-2 години. Не відкривати і не перемішувати. У кінці спробувати на сіль (рідина), досолити, якщо потрібно й поперчити.

Баранячі рeбришкі, тушковані у власному соку Цибуля ріпчаста Подавати з будь-яким гарніром, краще з рисом або гречкою.

Вкусные и простые закуски - салати та закуски.

Торты без выпечки рецептыТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ

Как приготовить вкусный шашлык: холодные закуски в лаваше. Холодные закуски.

http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Салаты праздничные рецепты с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

ЗдесьПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Картошка В Мультиварке Рецепты: паска рецепти з фото. Мультиварка Philips.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter