Баранячі рeберця із яблуками
- Баранина (ребро) 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яблуко (кисло-солодке) 2 шт.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Оцет бальзамічний 1 ст.л.
- Цукор
- Перець чорний
- Зелень свіжа
- Олія рослинна
На розігріту сковороду налити трохи олії. Покласти реберця, нарізані на порційні шматочки. Обсмажити до золотавої скоринки.
Цибулю нарізати півкільцями, не дуже тонкими. Додати до м'яса.
Відразу ж додати яблука - часточками.
Додати бальзамічний оцет (темний). Якщо яблуко кисле, можна додати трохи цукру.
Усе перемішати, накрити кришкою, зробити мінімальний вогонь, і тушкувати півгодини. Якщо баранина не молода, то потрібно тушкувати трохи довше, тільки додати цибулю і яблука за півгодини до готовності.
Подавати із будь-яким гарніром.
Малахитовые шкатулки - салат малахитовая шкатулка.
Изящные канапе и закуски для: мясные блюда для фуршета. Залы для мероприятий до 1000 чел.
Салаты рецепты - салат белочка рецепт. Рецепты Приготовления.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты праздничных блюдКулинарные рецепты. База рецептов
Салат с Курицей и сухариками слоямиА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Рецепт рахат лукума с фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт торт спартакУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
http://recepti.biz.ua рецепты салат мимоза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter