Баранячі реберця із кисло-солодким гарніром
- Ребро бараняче 6 шт.
- Капуста червоноголова 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Цукор-пісок 2 ст.л.
- Оцет винний 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль, перець
- Кінза
Картоплю очистити, нарізати і обсмажити в розігрітій олії на високому вогні до золотистої скоринки.
Капусту нарізати соломкою і протушкувати хвилин 10 на сильному вогні.
Вогонь зменшити і додати цукор, сіль, перець гострий червоний, тушкувати ще декілька хвилин і додати оцет.
Колір капусти відразу стане яскравішим.
Зняти з вогню і додати дрібно нарізану зелень.
На розпечену сковороду покласти м'ясо, попередньо його поперчивши, і обсмажити із двох сторін до готовності на сильному вогні.
Зеленый борщ Украинский рецепт recepti.biz.ua
Диетические блюда из говядины рецепты с фотоПрайс-лист на продукты диабетического и диетического питания
Домашнии Рецепты на любой вкус: колбаса домашняя без кишок. Подбор интернета в квартиру.
Салат с Курицей, орешками и сухариками. Салат из Курицы, яблок и апельсина.
ТутОригинальные рецепты салатов - на сайте
Рецепты для мультиварки, вкусно - вкусные рецепты с фото на пасху. Готовим со вкусом.
Киста почки. Эффективное лечение: как приготовить почки говяжьи. Гидронефроз. Эффективное лечение.
Салат Баклажан в майонезе. Рецепт майонеза.
Выбирайте меню на Пасху: рецепт пасхи.
Горшочки для запекания Чанахи - чанахи рецепт. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter