Баранячі реберця із кисло-солодким гарніром

ДРУГІ СТРАВИ
723 Баранячі реберця із кисло-солодким гарніром
Фото - Баранячі реберця із кисло-солодким гарніром
інгредієнти:
  • Ребро бараняче 6 шт.
  • Капуста червоноголова 1 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Цукор-пісок 2 ст.л.
  • Оцет винний 2 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Сіль, перець
  • Кінза

Баранячі реберця з кисло-солодким гарніром інгредієнти Картоплю очистити, нарізати і обсмажити в розігрітій олії на високому вогні до золотистої скоринки.

Баранячі реберця з кисло-солодким гарніром Капусту нарізати соломкою і протушкувати хвилин 10 на сильному вогні.

фото Баранячі реберця з кисло-солодким гарніром Вогонь зменшити і додати цукор, сіль, перець гострий червоний, тушкувати ще декілька хвилин і додати оцет.

Колір капусти відразу стане яскравішим.

Зняти з вогню і додати дрібно нарізану зелень.

Баранячі реберця з кисло-солодким гарніром Баранина на реберця На розпечену сковороду покласти м'ясо, попередньо його поперчивши, і обсмажити із двох сторін до готовності на сильному вогні.

Баранячі реберця з кисло-солодким гарніром Капуста червоноголова

Баранячі реберця з кисло-солодким гарніром Картоплини

Баранячі реберця з кисло-солодким гарніром Сах пісок

 

 

Зеленый борщ Украинский рецепт recepti.biz.ua

Диетические блюда из говядины рецепты с фотоПрайс-лист на продукты диабетического и диетического питания

Домашнии Рецепты на любой вкус: колбаса домашняя без кишок. Подбор интернета в квартиру.

Салат с Курицей, орешками и сухариками. Салат из Курицы, яблок и апельсина.

ТутОригинальные рецепты салатов - на сайте

Рецепты для мультиварки, вкусно - вкусные рецепты с фото на пасху. Готовим со вкусом.

рецепты морепродукты салаты

Киста почки. Эффективное лечение: как приготовить почки говяжьи. Гидронефроз. Эффективное лечение.

Салат Баклажан в майонезе. Рецепт майонеза.

Выбирайте меню на Пасху: рецепт пасхи.

Горшочки для запекания Чанахи - чанахи рецепт. Невероятно вкусные рецепты блюд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter