Баранячі реберця із чорносливом
- Баранина (ребро із жирком) 0.5 кг
- Чорнослив (без кісточки) 150 г
- Яблуко (кисло-солодке) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 шт.
- Оцет (винний) 2 скл.
- Вино червоне сухе 1 скл.
- Цукор-пісок 1.5 ч.л.
- Коріандр (мелений)
- Сіль
- Перець чорний
Помити баранину і розділити на окремі реберця, видалити особливо грубі плівки, обсушити шматки баранини, зрізати із них трохи жиру і витопити. Шкварки вийняти. Баранячий жир нагріти до появи сизого серпанку і обсмажити у ньому ребра до утворення скоринки, зменшити нагрівання і смажити під кришкою на слабкому вогні при періодичному помішуванні хвилин 10 (для розм'якшення залишених плівок).
Додати до ребер цибулю, порізану товстенькими кільцями або півкільцями, часник, порізаний пластинками, цукор, збільшити вогонь і обсмажити хвилин 5 усе разом. Додати чорнослив, порізаний або цілий. Попередньо замочувати чорнослив не обов'язково. Додати яблука, розрізані на 8 частин, влити оцет та вино. Якщо рідини виявилося забагато, випарити її на сильному вогні до прийнятної кількості, зменшити нагрівання, посолити, додати спеції і тушкувати під щільно закритою кришкою на слабкому вогні хвилин 30-40.
На гарнір - овочі на грилі або відварена цілком картопля, салат зі свіжих овочів.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Мясные блюда для фуршетаМясные консервы. Производство мясной продукции
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемОписание, дистрибутив. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Картошка В Мультиварке Рецепты: салати з фото рецепти.
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салати з свинячого язика.
Кулинарные рецепты с фотографиями - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
Рецепти гарячих страв до святкового столурецепти гарячих страв
Вкусные рецепты с фото: салаты из яблок.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter