Баранячі рeберця "28 кісточок"

ДРУГІ СТРАВИ
669 Баранячі рeберця "28 кісточок"
Фото - Баранячі рeберця
інгредієнти:
  • Баранина (реберця) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Вино біле сухе 200 мл
  • Зира 1 ст.л.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Зелень свіжа 0.5 пуч.
  • Варення брусничне

Баранячі рeбришкі М'ясо промити, посолити, поперчити, натерти дрібно нарізаним часником, додати лавровий лист і зіру.

Залити білим вином і залишити маринуватися хвилин на 15.

Баранячі рeбришкі Після вказаного часу розрізати баранину на шматочки по одній кісточці у кожному. Викласти м'ясо на розпечену сковороду із олією разом із "соусом", у яких воно маринувалося. Тушкувати усе близько 10 хвилин (не збавляючи вогонь і не накриваючи кришкою). За цей час вино повинно випаруватися, а м'ясо дійти до повної готовності.

фото Баранячі рeбришкі Нарізати кільцями цибулю і обсмажити на олії. Важливо не пересмажити, тому що цибуля має залишитися трохи хрусткою.

Баранячі рeбришкі Після того, як із м'яса випарується вся рідина, залишити його ще на 1 хвилину на гарячій сковорідці, щоб шматочки вкрилися скоринкою.

Зняти із плити одночасно із підсмаженою цибулею.

Баранячі рeбришкі Викласти разом на велику тарілку і посипати зверху рубаною зеленню.

Баранячі рeбришкі Ідеально поєднується із солодкими соусами. Як приклад - брусничний джем. 

 

Кулинарные рецепты от Tramontina - салат с креветками и омлетом.

Рецепты Приготовления: салати з курячим мясом. Кулинарные рецепты от Tramontina.

салаты с копченостями

recepti.biz На нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления

Рецепты салатов на любой вкус: салат гурман рецепт фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Рецепт салата мимоза классический здесь