Баранячі рeберця "28 кісточок"
- Баранина (реберця) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Вино біле сухе 200 мл
- Зира 1 ст.л.
- Лавровий лист 3 шт.
- Зелень свіжа 0.5 пуч.
- Варення брусничне
М'ясо промити, посолити, поперчити, натерти дрібно нарізаним часником, додати лавровий лист і зіру.
Залити білим вином і залишити маринуватися хвилин на 15.
Після вказаного часу розрізати баранину на шматочки по одній кісточці у кожному. Викласти м'ясо на розпечену сковороду із олією разом із "соусом", у яких воно маринувалося. Тушкувати усе близько 10 хвилин (не збавляючи вогонь і не накриваючи кришкою). За цей час вино повинно випаруватися, а м'ясо дійти до повної готовності.
Нарізати кільцями цибулю і обсмажити на олії. Важливо не пересмажити, тому що цибуля має залишитися трохи хрусткою.
Після того, як із м'яса випарується вся рідина, залишити його ще на 1 хвилину на гарячій сковорідці, щоб шматочки вкрилися скоринкою.
Зняти із плити одночасно із підсмаженою цибулею.
Викласти разом на велику тарілку і посипати зверху рубаною зеленню.
Ідеально поєднується із солодкими соусами. Як приклад - брусничний джем.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат с креветками и омлетом.
Рецепты Приготовления: салати з курячим мясом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz На нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления
Рецепты салатов на любой вкус: салат гурман рецепт фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Рецепт салата мимоза классический здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter