Баранячі реберця
649
інгредієнти:
- Баранина (реберця) 1.5 кг
- Вино сухе червоне 200 г
- Петрушка 0.5 пуч.
- Базилік (свіжий) 0.5 пуч.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець
Баранячі реберця нарізати порційними шматочками.
Посолити, поперчити.
Сковороду змастити олією, покласти реберця і на сильному вогні обсмажити під кришкою кілька хвилин із кожного боку.
Далі підлити трохи води, зменшити вогонь, обсмажити з кожного боку хвилин по 7, також під кришкою.
Потім підлити потроху вино і довести реберця до готовності (без кришки). Періодично реберця перевертати.
У кінці приготування щедро посипати рубаною петрушкою, базиліком і нарізаним пластинками часником.
отбивная куриная с грибами запеченая
Вкусные рецепты Холодных закусок. Рецепты канапе бутерброды Холодные закуски баклажаны фото.
Салат с морепродуктами рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі