Баранячі реберця

ДРУГІ СТРАВИ
649 Баранячі реберця
Фото - Баранячі реберця
інгредієнти:
  • Баранина (реберця) 1.5 кг
  • Вино сухе червоне 200 г
  • Петрушка 0.5 пуч.
  • Базилік (свіжий) 0.5 пуч.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль
  • Перець

Баранячі реберця нарізати порційними шматочками. 

Посолити, поперчити. 

Сковороду змастити олією, покласти реберця і на сильному вогні обсмажити під кришкою кілька хвилин із кожного боку. 

Далі підлити трохи води, зменшити вогонь, обсмажити з кожного боку хвилин по 7, також під кришкою.

Потім підлити потроху вино і довести реберця до готовності (без кришки). Періодично реберця перевертати. 

У кінці приготування щедро посипати рубаною петрушкою, базиліком і нарізаним пластинками часником.

отбивная куриная с грибами запеченая

Вкусные рецепты Холодных закусок. Рецепты канапе бутерброды Холодные закуски баклажаны фото.

Салат с морепродуктами рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter