Баранячі ноги в тондирі

ДРУГІ СТРАВИ
932 Баранячі ноги в тондирі
Фото - Баранячі ноги в тондирі
інгредієнти:
  • Нога бараняча 4 шт.
  • Приправа (для баранини)
  • Розмарин (гілочка)
  • Сіль

М'ясо необхідно обробити.

Ноги необхідно добре промити.

Беремо кожну ногу і натираємо її спеціями і сіллю. 

Натерті ноги кладемо у велику посудину.

 

Насамкінець посипаємо розмарином. Можна просто покласти гілочку. Він дає свій невимовний аромат. 

Все це накриваємо натуральною ганчірочкою (Так щоб м'ясо дихало, але не обвітрилося) і на ніч у прохолодне місце. У підвал. 

На наступний день розігріваємо тондир. 

Тепер на дно ставимо ємність з водою. 

Підвішуємо ноги і чекаємо 3 години.

Дістаємо.

 

www.recepti.biz.uaСтатьи о рыбах. Рецепты любимых блюд

Торт кукла рецепт с фото пошагово в домашнихТорты и пирожные на заказ

Торт мокрый наполеонТорты и пирожные на заказ

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты приготовления шубы. Настоящий суп харчо с фото.

Пирог В Мультиварке Рецепты - как испечь пирог из тыквы. Вкусные рецепты с фото.

Рецепт торт наполеонКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter