Баранячі ноги в тондирі
- Нога бараняча 4 шт.
- Приправа (для баранини)
- Розмарин (гілочка)
- Сіль
М'ясо необхідно обробити.
Ноги необхідно добре промити.
Беремо кожну ногу і натираємо її спеціями і сіллю.
Натерті ноги кладемо у велику посудину.
Насамкінець посипаємо розмарином. Можна просто покласти гілочку. Він дає свій невимовний аромат.
Все це накриваємо натуральною ганчірочкою (Так щоб м'ясо дихало, але не обвітрилося) і на ніч у прохолодне місце. У підвал.
На наступний день розігріваємо тондир.
Тепер на дно ставимо ємність з водою.
Підвішуємо ноги і чекаємо 3 години.
Дістаємо.
www.recepti.biz.uaСтатьи о рыбах. Рецепты любимых блюд
Торт кукла рецепт с фото пошагово в домашнихТорты и пирожные на заказ
Торт мокрый наполеонТорты и пирожные на заказ
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты приготовления шубы. Настоящий суп харчо с фото.
Пирог В Мультиварке Рецепты - как испечь пирог из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
Рецепт торт наполеонКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter