Баранячі котлети на кісточці із йогуртовим соусом
- Баранина (котлета на кісточці) 4 шт.
- Розмарин (гілочка)
- Часник 3 зуб.
- Олія оливкова 80 мл
- Кінза 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Цибуля шалот 1 шт.
- Йогурт (натуральний, густий) 250 мл
- Лимон 0.5 шт.
- Цукор 1 ч.л.
Для соусу покласти у блендер 2 зуб. часнику, цибулину, кінзу, петрушку, дуже тонко зрізану цедру із половини лимона, сік половини лимона, 50 мл оливкової олії, чайну ложку цукру, трохи солі і свіжомеленого чорного перцю. Подрібнити до пюреобразної кашки.
Трав'яну суміш змішати із йогуртом, можна до однорідного стану, можна й залишити "візерунком".
Цей рецепт розрахований на м'ясо молодого баранчика, а саме котлети на кісточці. Котлети посолити, поперчити. Зубок часнику (можна і не очищати) розчавити. Залишок оливкової олії розжарити у сковороді, додати розмарин, часник і котлети і на досить сильному вогні підсмажити до готовності.
Слідкувати, щоб часник не підгорів, інакше страва буде гірчити, якщо він став занадто рум'яним, його можна просто вийняти із сковороди. М'ясо важливо також не пересмажити, так як тоді воно втратить свою соковитість.
Подавати із соусом.
Рецепты простые первые блюда тут
Як варити уху з риби фотояк варити уху
Готовим со вкусом - рецепт салат охотничий.
Кулинарные сайтыКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
http://recepti.biz.ua салат цезарь заправка
Вкусные рецепты с фото - песочный пирог с яблоками.
Американская кухня фильм смотреть онлайнИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter