Бараняча спинка під гірчично-ананасовим соусом «Аміті»

ДРУГІ СТРАВИ
718 Бараняча спинка під гірчично-ананасовим соусом «Аміті»
Фото - Бараняча спинка під гірчично-ананасовим соусом «Аміті»
інгредієнти:
  • Баранина (спинка з реберцями) 700 г
  • Ананас (консервований) 150 г
  • Бульйон (на травах) 400 мл
  • Шавлія (свіжі гілочки) 1 шт.
  • Петрушка (свіжа) 1 пуч.
  • Трави (сухі: материнка, розмарин, майоран, кмин) 1 ст.л.
  • Імбир (порошковий) 0.5 ч.л.
  • Соус соєвий 2 ст.л.
  • Гірчиця 2 ст.л.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

Бараняча спинка під гірчично-ананасовим соусом «Аміті» інгредієнти

Бараняча спинка під гірчично-ананасовим соусом «Аміті» Увімкнути духовку на 220 градусів.

Зелень петрушки і шавлії дрібно порубати. Додати сіль, порошковий імбир, перець і сухі трави.

фото Бараняча спинка під гірчично-ананасовим соусом «Аміті» Баранину промити і натерти з усіх сторін приготовленою трав'яною сумішшю.

Бараняча спинка під гірчично-ананасовим соусом «Аміті» Баранина Скласти м'ясо у глибокий вогнетривкий лоток, залити його 1 склянкою гарячого бульйону і поставити у розігріту духовку на 1 годину. Другу склянку бульйону поки що залишити.

Бараняча спинка під гірчично-ананасовим соусом «Аміті» Ананас Протягом цього часу кожні 10 хвилин необхідно поливати м'ясо зверху бульйоном, щоб воно не підгорало і не пересихало. При необхідності підливати ще бульйон.

Бараняча спинка під гірчично-ананасовим соусом «Аміті» Бульйон Приготувати ананасовий соус. Із банки із консервованим ананасом вилити сік, а м'якоть ананаса блендером перетворити у пюре.

Бараняча спинка під гірчично-ананасовим соусом «Аміті» Шавлія В отримане пюре додати гірчицю і соєвий соус, грунтовно перемішати.

Бараняча спинка під гірчично-ананасовим соусом «Аміті» Петрушка Через годину з моменту початку готування м'яса у духовці вийняти лоток із бараниною і обмазати м'ясо з усіх боків ананасовим соусом. Зменшити температуру до 180 градусів і залишити м'ясо готуватися ще на 20-30 хвилин. 

Готове м'ясо перекласти на тарілку, а соус, що залишився у лотку, перемішати із рештою ананасового пюре і борошном.

Подавати до столу гарячим: баранину на великій тарілці, а соус в окремій посудині.

Як гарнір подати смажену картоплю, квасолю в маслі або глазурована моркву.

Нужно быстро очистить печень: печеня в горщиках. Проблеме с печенью не бывать.

Мебельный интернет магазин: страви для святкового столу.

Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты вкусные рецепты. Потрясающе вкусный салат.

ореховая паста рецепт

Ювелирный 1919 - крем для торта для украшения. Купить кондитерку.

Поможем выйти замуж в Германию - рецепты индийской кухни. Итальянская коллекция.

Рецепты домашнего майонеза