Бараняча спинка під гірчично-ананасовим соусом «Аміті»
- Баранина (спинка з реберцями) 700 г
- Ананас (консервований) 150 г
- Бульйон (на травах) 400 мл
- Шавлія (свіжі гілочки) 1 шт.
- Петрушка (свіжа) 1 пуч.
- Трави (сухі: материнка, розмарин, майоран, кмин) 1 ст.л.
- Імбир (порошковий) 0.5 ч.л.
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Гірчиця 2 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Увімкнути духовку на 220 градусів.
Зелень петрушки і шавлії дрібно порубати. Додати сіль, порошковий імбир, перець і сухі трави.
Баранину промити і натерти з усіх сторін приготовленою трав'яною сумішшю.
Скласти м'ясо у глибокий вогнетривкий лоток, залити його 1 склянкою гарячого бульйону і поставити у розігріту духовку на 1 годину. Другу склянку бульйону поки що залишити.
Протягом цього часу кожні 10 хвилин необхідно поливати м'ясо зверху бульйоном, щоб воно не підгорало і не пересихало. При необхідності підливати ще бульйон.
Приготувати ананасовий соус. Із банки із консервованим ананасом вилити сік, а м'якоть ананаса блендером перетворити у пюре.
В отримане пюре додати гірчицю і соєвий соус, грунтовно перемішати.
Через годину з моменту початку готування м'яса у духовці вийняти лоток із бараниною і обмазати м'ясо з усіх боків ананасовим соусом. Зменшити температуру до 180 градусів і залишити м'ясо готуватися ще на 20-30 хвилин.
Готове м'ясо перекласти на тарілку, а соус, що залишився у лотку, перемішати із рештою ананасового пюре і борошном.
Подавати до столу гарячим: баранину на великій тарілці, а соус в окремій посудині.
Як гарнір подати смажену картоплю, квасолю в маслі або глазурована моркву.
Нужно быстро очистить печень: печеня в горщиках. Проблеме с печенью не бывать.
Мебельный интернет магазин: страви для святкового столу.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты вкусные рецепты. Потрясающе вкусный салат.
Ювелирный 1919 - крем для торта для украшения. Купить кондитерку.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты индийской кухни. Итальянская коллекция.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter