Бараняча піджарка по-азербайджанськи
- Баранина (молода) 500 г
- Картопля (молода) 2 шт.
- Помідор 3 шт.
Баранину промити, покласти у каструльку і залити водою, щоб ледь покривала м'ясо.
Покласти сіль і поставити казанок на вогонь. Як набереться пінка, зібрати її шумівкою. Накрити кришкою і зменшити вогонь до середнього. Зварити м'ясо.
Бульйон повинен випаруватися, а в каструлі має залишитися жир баранини (жиру стане трохи менше). Просмажити м'ясо у власному жирі.
Викласти подрібнені помідори у сковорідку, додати сіль і варити, доки не випарується вся рідина помідорів і залишиться тільки м'якоть. Як рідина випарується, додати жир баранини, що залишився після смаження, і смажити помідори доки жир не стане червоним від помідорів і помідори повністю не просмажаться і не стануть єдиним цілим із жиром.
Підсмажити картоплю, попередньо порізавши її кубиками.
Подавати на тарілці з овочами, свіжою зеленню, соліннями або просто із червоною цибулею.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - рецепти до нового року. Рецепты Приготовления.
Семена почтой, в том числе редкие: рецепты капусты пелюстки. Поможем выйти замуж в Германию.
Скачать кулинарные рецепты с фотографией http://recepti.biz.ua
Рецепт салата языка www.recepti.biz.ua
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат з свинячим язиком.
www.recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Домашний майонез. Майонез домашнего приготовления.
Самые лучшие кулинарные рецепты и сайты. Кулинарный сайт блокнот.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter