Бараняча піджарка по-азербайджанськи

ДРУГІ СТРАВИ
688 Бараняча піджарка по-азербайджанськи
Фото - Бараняча піджарка по-азербайджанськи
інгредієнти:
  • Баранина (молода) 500 г
  • Картопля (молода) 2 шт.
  • Помідор 3 шт.

Баранину промити, покласти у каструльку і залити водою, щоб ледь покривала м'ясо.

Покласти сіль і поставити казанок на вогонь. Як набереться пінка, зібрати її шумівкою. Накрити кришкою і зменшити вогонь до середнього. Зварити м'ясо.

Бульйон повинен випаруватися, а в каструлі має залишитися жир баранини (жиру стане трохи менше). Просмажити м'ясо у власному жирі.

Викласти подрібнені помідори у сковорідку, додати сіль і варити, доки не випарується вся рідина помідорів і залишиться тільки м'якоть. Як рідина випарується, додати жир баранини, що залишився після смаження, і смажити помідори доки жир не стане червоним від помідорів і помідори повністю не просмажаться і не стануть єдиним цілим із жиром.

Підсмажити картоплю, попередньо порізавши її кубиками.

Подавати на тарілці з овочами, свіжою зеленню, соліннями або просто із червоною цибулею. 

 

Мюзикл Баллада о маленьком сердце - рецепти до нового року. Рецепты Приготовления.

Семена почтой, в том числе редкие: рецепты капусты пелюстки. Поможем выйти замуж в Германию.

Скачать кулинарные рецепты с фотографией http://recepti.biz.ua

Рецепт салата языка www.recepti.biz.ua

Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат з свинячим язиком.

www.recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ

рецепт салата мимозы

Домашний майонез. Майонез домашнего приготовления.

Самые лучшие кулинарные рецепты и сайты. Кулинарный сайт блокнот.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter