Бараняча нога у журавлиному маринаді
- Журавлина 200 г
- Базилік (листочки) 5 шт.
- Петрушка 0.33 пуч.
- Сіль 1 ч.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Баранина (нога) 1 шт.
- Апельсин 0.5 шт.
- Вино червоне напівсолодке 150 мл
- Часник 4 зуб.
- Спеції (для м´яса) 1 ст.л.
Соус. Журавлина + базилік + петрушка + вино - на плиті довести до кипіння.
Додати сіль, цукор і 5 хв тушкувати на слабкому вогні.
Зняти цедру за допомогою дрібної тертки із половини апельсина і додати до киплячого соусу. Залишити на 2-3 хв.
Половину апельсина нарізати шматочками і тушкувати 5 хв на слабкому вогні, помішуючи.
Одержаний соус протерти через сито, розчавити 1 зубчик часнику і додати приправу для м'яса.
Промити м'ясо у холодній воді і половиною соусу добре змастити всю ніжку барана. З кожного боку зробити по 3 проколи вертикальних, змастити соусом і нафарширувати залишеним часником по 0,5 шт. у кожен вертикальний прокол.
У попередньо розігріту духовку поставити м'ясо, упаковане у пакет для запікання або фольгу, на 1,5 години при 180 градусах.
Потім зменшити температуру до 160 градусів і залишити ще на 1,5-2 години.
Зробити 5-6 надрізів для виходу зайвої пари.
Дістати і подати.
Частину залишеного соусу розлити у соусниці і подати до м'яса.
Рецепты тортов на любой вкус: ореховый торт без муки рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты панакоты с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Потрясающе вкусный салат: салат з куркою та грибами. Рецепты салатов на любой вкус.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Купить бытовую химию оптом.
Гидронефроз. Эффективное лечение: как приготовить почки говяжьи. Рецепты для ужина.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter