Бараняча нога
- Нога бараняча 1 шт.
- Оцет винний 1 ст.л.
- Вода 5 скл.
- Сіль
- Часник 5 зуб.
- Сало 100 г
- Картопля 1 кг
- Масло вершкове
Ногу покласти у підсолену воду із додаванням оцту.
Накрити і залишити на 8-10 годин.
Потім вийняти ногу і зрізати з неї по можливості всі плівки.
Нарізати жир брусочками приблизно 1 см на 3 мм. Зубочки часнику розрізати уздовж, якщо широкі і тупі.
Зробити глибокі надрізи у м'якоті (приблизно на відстані 5-7 см один від одного). Запхнути глибше жир і заткнути розріз часником, як цвяхами. Часник не дасть жиру витекти назовні, і весь жирок залишиться у м'якоті.
Зверху ногу щедро натерти сіллю. Залишити ще на годину-півтори під фольгою.
Потім викласти на деко, змащене вершковим маслом. Поставити у розігріту духовку при температурі 200-250 градусів.
Очистити картоплю, нарізати на половинки, якщо велика.
Через 30-40 хвилин вийняти ногу, відкрити фольгу і поставити назад. Зачекати, коли верх ноги підрум'яниться.
Знову вийняти ногу (15 хвилин), перевернути і обкласти з усіх сторін картоплею. Запікати до рум'яної скориночки.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата вкуснятина. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты консервации грибов recepti.biz.ua
Рецепты американской кухни с фото пошаговоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта з чорносливом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Майонез Лимончик. Мясо под майонезом.
Кулинарные сайты для детейПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter