Бараняча лопатка у м’ятному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
736 Бараняча лопатка у м’ятному соусі
Фото - Бараняча лопатка у м’ятному соусі
інгредієнти:
  • Лопатка бараняча 1 шт.
  • Спеції
  • М´ята 1 пуч.

Бараняча лопатка в мятном соусі інгредієнти Баранину добре промити і звільнити від зайвих плівок, жилок.

Бараняча лопатка в мятном соусі М'яту промити і просушити. Підготувати спеції (суміш Маггі + сіль).

фото Бараняча лопатка в мятном соусі На дно форми викласти шар м'яти (покрити дно форми пергаментом для випічки).

Бараняча лопатка в мятном соусі Лопатка бараняча М'ясо приправити спеціями і укласти у форму. Зверху укрити щільним шаром м'яти. Духовку розігріти до 200 градусів. Форму щільно закрити фольгою. Поставити у духовку і відразу зменшити температуру до 160 градусів. Запікати годину. Потім зробити невеликі надрізи у фользі для виходу зайвої пари і повернути в духовку ще на годину.

 

Банош рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Рецепты вкусных блюд: рецепты праздничных блюд с фотографиями.

Вкуснейший салат Мимоза - мимоза салат. Вкусные Рецепты В Мультиварке.

Наборы для украшения тортов: медовик торт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter