Бараняча лопатка у м’ятному соусі
- Лопатка бараняча 1 шт.
- Спеції
- М´ята 1 пуч.
Баранину добре промити і звільнити від зайвих плівок, жилок.
М'яту промити і просушити. Підготувати спеції (суміш Маггі + сіль).
На дно форми викласти шар м'яти (покрити дно форми пергаментом для випічки).
М'ясо приправити спеціями і укласти у форму. Зверху укрити щільним шаром м'яти. Духовку розігріти до 200 градусів. Форму щільно закрити фольгою. Поставити у духовку і відразу зменшити температуру до 160 градусів. Запікати годину. Потім зробити невеликі надрізи у фользі для виходу зайвої пари і повернути в духовку ще на годину.
Банош рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты вкусных блюд: рецепты праздничных блюд с фотографиями.
Вкуснейший салат Мимоза - мимоза салат. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Наборы для украшения тортов: медовик торт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter