Бараняча корейка із травами
634
інгредієнти:
- Баранина (корейка) 800 г
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Зелень кінзи 1 пуч.
- Зелень петрушки (сушена) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
Корейку розрізати на порційні секції. Зелень подрібнити. М'ясо натерти сіллю і меленим перцем. Перемішати м'ясо із оливковою олією, зеленню і залишити на 2 години при кімнатній температурі.
Обсмажити корейку на сухій розігрітій сковороді-гриль 3-4 хвилини.
Викласти на деко і запекти при 220 градусах 15-20 хвилин.
Вийняти, накрити фольгою і залишити на 15 хвилин у гарячій духовій шафі.
Диетические блюда рецептыПростые рецепты блюд. Кулинарные рецепты на все случаи. Вкусно
Кулинарные рецепты от Tramontina: мимоза салат рецепт. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі