Баранина, запечена у власному соку

ДРУГІ СТРАВИ
675 Баранина, запечена у власному соку
Фото - Баранина, запечена у власному соку
інгредієнти:
  • Баранина на кісточці 1 кг
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Гірчиця російська 3 ст.л.

Баранина, запечена у власному соку інгредієнти У каструлю налити воду, посолити, поперчити, перемішати. М'ясо барана на кісточці замочити у воді на 30 хвилин.

Баранина, запечена у власному соку Вийняти м'ясо із маринаду, натерти перцем-сіллю, обмазати гірчицею з усіх сторін.

Запакувати м'ясо у рукав для запікання - і в духовку на півтори години.

фото Баранина, запечена у власному соку

рецепт первых блюд

Рецепты приготовления диетических блюд. Кабачки диетические рецепты.

Рецепт борщ с бурякомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Католическое Рождество рецепты. Рецепт Индейка Рождество.

recepti.biz.uaНемецкий производитель. Немецкая ортопедическая техника

Салаты с апельсинами рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter