Баранина, запечена у власному соку
675
інгредієнти:
- Баранина на кісточці 1 кг
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Гірчиця російська 3 ст.л.
У каструлю налити воду, посолити, поперчити, перемішати. М'ясо барана на кісточці замочити у воді на 30 хвилин.
Вийняти м'ясо із маринаду, натерти перцем-сіллю, обмазати гірчицею з усіх сторін.
Запакувати м'ясо у рукав для запікання - і в духовку на півтори години.
Рецепты приготовления диетических блюд. Кабачки диетические рецепты.
Рецепт борщ с бурякомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Католическое Рождество рецепты. Рецепт Индейка Рождество.
recepti.biz.uaНемецкий производитель. Немецкая ортопедическая техника
Салаты с апельсинами рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі