Баранина запечена
- Баранина на кістці
- Морква
- Часник
- Вино (сухе)
- Селера коренева
- Спеції
Баранячу ногу помити, обрізати плівку.
Нашпигувати часником та морквою.
Деко змастити жиром, покласти баранячу ногу, натерти її сіллю і спеціями і обкласти морквою та селерою.
Налити півсклянки сухого вина і розбавити його водою, потім влити у деко.
Деко накрити фольгою і поставити у гарячу духовку при температурі 200 градусів. Запікати 2-2,5 години. Коли нога буде готова, зняти фольгу і залишити її у духовці на 15 хв.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты приготовления мясных салатов.
Очень вкусные салатики! Простые: салат с креветками и омлетом. Салат с креветками.
Отбивная куриная грудка в духовкеотбивная куриная
recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
recepti.biz Как приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Шоколадная ореховая паста Эко - ореховая паста рецепт. Рецепты Приготовления.
http://recepti.biz.ua название фабрик Польской мебели для кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter