Баранина з овочами
- Баранина (окіст) 500 г
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цукіні 0.5 шт.
- Помідор 2 шт.
- Зелень
- Розмарин (сушений) 0.5 ч.л.
- Сіль
- Перець
Баранину нарізати на порційні шматки й відставити.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на середньому вогні хвилин 5-7.
Потім додати м'ясо, перемішати, накрити кришкою, зробити мінімальний вогонь і тушкувати до м'якості м'яса. Приблизно 1,5 години.
Нарізати тоненькою соломкою моркву, цукіні.
Кубиками помідори.
По закінченню 1,5 години, додати моркву, зробити середній вогонь, тушкувати хвилин 15, потім цукіні, тушкувати 15 хвилин, потім помідори, тушкувати доки помідори не перетворяться у соус.
Періодично помішувати.
Коли помідори майже перетворилися у соус, посолити, поперчити, додати зелень і розмарин. Тушкувати ще хвилин 5, вимкнути, накрити кришкою, дати настоятися хвилин 10-15.
Салат кучками рецепт с фото очень вкусныйИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Православный пост рецепты. Рецепты пост.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter