Баранина з медом і чорносливом
- Баранина 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Чорнослив 70 г
- Чай 200 мл
- Мед 3 ст.л.
- Імбир (мелений)
- Карі 1 ч.л.
- Горіх мускатний
- Кориця (мелена) 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Кріп
Чорнослив помити і залити гарячим чаєм на 3 години.
Баранину помити і порізати невеликими шматочками. Цибулю почистити і дрібно нарізати.
Розігріти сковорідку, вилити в неї 1 ст. л. олії, обсмажити в ній м'ясо 10 хвилин. Додати ще 1 ст. л. олії і цибулю, готувати ще 3 хвилини. Зняти з вогню. Кріп помити, обсушити, дрібно порізати, додати до баранини. Вилити в сковорідку рідину з чорносливу.
Баранину приправити імбиром, карі, мускатним горіхом, сіллю і перцем.
Додати мед, все перемішати.
Поставити сковорідку, накривши кришкою, в розігріту до 190°С духовку на 1 годину. Додати чорнослив і готувати ще хвилин 30.
Дати настоятися хвилин 10 з накритою кришкою.
Готову страву прикрасити звареними круто яйцями і зеленим горошком (бажано свіжим) і кропом.
Рецепт греческого салата: салати з фото рецепти. Вкусные и простые рецепты салатов.
ЗдесьРецепты блюд. Статьи о рыбах
Салат с языка рецептКулинарные рецепты
Рецепты Для Мультиварки - приготовление канапе. Мини-Капрезе на шпажках.
Рецепт пасхиПраздничный стол к Пасхе
http://recepti.biz.ua Украинская кухня говядина жареная
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter