Баранина з квасолею і пореєм
- Баранина 600 г
- Цибуля порей 4 шт.
- Часник 6 зуб.
- Квасоля 250 г
- Чебрець (листя) 2 шт.
Квасолю замочити мінімум на 4 години, потім відварити, наприкінці варіння додати сіль.
У важкій каструлі розігріти олію, додати нарізану невеликими шматочками баранину і обсмажити на сильному вогні до появи легкої золотистої скоринки.
Цибулю порей нарізати кружечками, часник крупно порубати.
Баранину шумівкою викласти на тарілку, в олію, що залишилася додати цибулю і часник і, помішуючи, обсмажити до прозорості.
Повернути баранину в каструлю, туди ж додати відварену квасолю, листя чебрецю і близько півлітра дуже гарячої води. Все перемішати, накрити папером для випічки і тушкувати 1 годину в духовці при температурі 150 градусів. Готову страву присипати коріандром, посолити за смаком.
Лазанья со шпинатом и сыром рецепт с фотолазанья со шпинатом
Сенсационный Термомикс ТМ5: салати з серцем.
Холодные закуски для банкета - холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски.
Рецепты тортов без выпечки. Рецепты эксклюзивных тортов без выпечки.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: приготовление брокколи и цветной капусты. Купить капусту.
Парфюм и косметика в Duty Free - крем с манкой для торта. CAKE-BAR.
Салатики рецепты новинкиПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Хороший урожай: салат с свежими шампиньонами. Салаты с шампиньонами.
Приготовить пармезан дома легко: маскарпоне в домашних условиях. Все про изготовление сыра на дому.
Мультиварка Philips - простые рецепты десертов без выпечки с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter