Баранина з імбирним маслом та рататуєм із зимових овочів
- Баранина на кістці
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 10 зуб.
- Перець солодкий 0.5 шт.
- Овочі (заморожені) 200 г
- Лавровий лист 4 шт.
- Розмарин (свіжий, гілочка) 1 шт.
- Перець чорний (горошком) 10 шт.
- Сіль
- Масло вершкове 250 г
- Лимон 1 шт.
- Імбир 40 г
Для маринаду приготувати розмарин, перець горошком, сіль, лавровий лист, 1 головку часнику. Подрібнити спеції у ступці або будь-яким іншим зручним способом.
Баранину (3 шматочки із кісточкою) обмити, промокнути паперовим рушником, злегка відбити, натерти сумішшю спецій, накрити плівкою і дати постояти, доки готуються овочі.
Розігріти у сковороді олію. Обсмажити нарізані цибулю, часник і солодкий перець (3 хв).
Потім додати заморожені овочі, підсолити, потримати на вогні ще хвилину-дві, накрити кришкою і прибрати сковороду із овочами з вогню.
Баранину покласти на розпечену суху сковороду і обсмажити кожен бік по чотири хвилини. Якщо м'ясо здасться погано просмаженим, довести до готовності у духовці.
На тарілку викласти баранину, додати гарнір із овочів і покласти на м'ясо шматочки імбирно-лимонного масла.
Імбирно-лимонне масло. Із лимона тонким шаром зняти цедру. Подрібнити імбир і цедру у блендері, додати в масло, вичавити сік із половинки лимона. Ретельно перемішати. Скласти на пергамент масу. Згорнути цукеркою, зберігати у морозильній камері.
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты Приготовления: новые рецепты салатов с фотографиями. Продажа сельхозсырья,цветы.
Купить мицелий - салат с белыми грибами.
Рецепт для приготовления шугаринг: фото рецепты новогодних блюд. Мультиварка Philips.
www.recepti.biz.uaКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter