Баранина з гарбузом у медові
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Цибуля (червона, велика) 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Оцет (червоний винний) 0.25 скл.
- Кориця (палички) 2 шт.
- Баранина 1.1 кг
- Гарбуз 1 шт.
- Мед 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
Духовку розігріти до 180 градусів.
У горщику розтопити масло на середньому вогні. Коли масло почне пінитися, додати цибулю і часник. Готувати, помішуючи, хвилин 5, доки цибуля не стане м'якою.
Додати оцет і палички кориці, довести до кипіння і зняти з вогню.
Додати баранину. Ретельно перемішати, щоб кожен шматочок м'яса покрився оцтом. Щільно накрити кришкою або фольгою і запікати в духовці 30 хвилин, час від часу помішуючи.
Очистити гарбуз і нарізати великими шматками (приблизно 3 см).
Викласти гарбуз на м'ясо, полити медом. Запікати, не накриваючи, ще 1 годину, доки гарбуз і баранина не стануть м'якими.
Готову страву посолити і поперчити.
Подавати з картопляним пюре або відварною картоплею.
Картошка В Мультиварке Рецепты: французские салаты рецепты с фото.
Кулинарные рецепты на любой вкус - кулинарный сайт. Рецепт Десерт Крем-брюле. Узнайте.
Аюрведические добавки из Индии: диетолог светлана фус сайт. Практическая кулинария худеющим.
Майонез гуляй поле ценаРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter