Баранина з чорносливом у вині
- Баранина 1.5 кг
- Вино (червоне сухе) 200 г
- Чорнослив 150 г
- Імбир 0.5 ч.л.
- Перець (чорний мелений)
Чорнослив залити вином на ніч.
Тушкувати чорнослив з прянощами і вином під кришкою 4 хвилини.
Порізати баранину, як на бефстроганов. М'ясо розрізати упоперек на шматки товщиною 0,5-1 см і нарізати смужками довжиною 5-6 см. Замаринувати баранину на 3-4 години в отриманому соусі.
Викласти у форму для запікання.
Накрити фольгою і поставити в духовку на 2 години при 150-160 градусах.
Рецепт сирника з маком вишнямиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты без выпечкиКулинарные рецепты
www.recepti.biz.ua приготовления Холодных закусок рецепты
Рецепт салат царская охота с языкомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
праздничные салаты на новый год
Торт парижанка рецептТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов с каперсами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter