Баранина у винному соусі "Смак"
- Баранина 1 кг
- Кінза
- Кріп
- Петрушка
- Базилік
- Часник
- Цибуля зелена
- Вино біле сухе 200 мл
- Сіль
- Лавровий лист
- Перець
Баранину нарізати на великі шматки, посолити, поперчити. Всю зелень крупно нарізати, перемішати. У каструлю викласти шарами: шматки баранини, зелень, баранину, зелень. Залити вином. Поставити спочатку на сильний вогонь, коли закипить, зменшити і тушкувати на слабкому вогні 45-50 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати лавровий лист.
Салат из Курицы и граната. Теплый салат из копченой Курицы с маринованными опятами.
рецепт приготовления салата сельдь по шубой
Рецепт торта медовик. Рецепт торт медовик форум.
Печенье барни фотоПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Майонез по дюкану без творогаКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепт крем заварной. Безумно вкусные рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter