Баранина у вині
797
інгредієнти:
- Баранина 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Вино червоне сухе 0.35 л
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Приправа для баранини
- Часник 4 зуб.
Замаринувати м'ясо у соєвому соусі, оливковій олії та спеціях для баранини як мінімум на годину, але чим довше, тим краще. М'ясо промариноване обсмажити на добре розігрітій сковороді з усіх сторін до золотавої скоринки. Перекласти у форму для запікання.
У тій же сковороді обсмажити цибулю нарізану півкільцями, викласти до м'яса.
Додати часник, залити вином, закрити кришкою і укутати фольгою, поставити у розігріту до 200 градусів духовку на дві години.
Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд. Праздничные новогодние блюда.
Рецепт закуски рафаэлло с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
recepti.biz.ua кулинарные сайты чтоб Дети сами готовили
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі