Баранина у вині
560
інгредієнти:
- Баранина 700 г
- Часник 1 зуб.
- Вино червоне 0.5 скл.
- Сіль
- Спеції (для баранини)
Баранину нарізати невеликими шматками. Додати дрібно нарізаний часник, сіль і спеції. Перемішати і поставити у холодильник маринуватися.
Розігріти сковороду, викласти м'ясо і підсмажити, постійно перемішуючи. Коли сік від м'яса майже випарується, додати вино. Духовку розігріти до 200 градусів і поставити м'ясо у духовку на 40 хв. Поливати періодично отриманим соусом, щоб м'ясо не підсихало.
Рецепты приготовления мясных салатовРецепты всевозможных диет. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты в постРецепты на любой вкус и день. Рецепты постных блюд
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пляцков с фото.
Рецепт торт медовик. Медовик торт рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі