Баранина у рукаві або у горщику
702
інгредієнти:
- Баранина (духова) 1 кг
- Соус (наршараб) 3 ст.л.
- Мед 1 ст.л.
- Спеції
- Сіль 1 ч.л.
Нарізати баранину, приблизно, як на гуляш.
Зробити маринад, змішавши Наршараб, мед і спеції (по 1 ч. л. сушеної м'яти, барбарису, зіри, коріандру, сушених імбиру і томатів, 2 щіпки тертого мускатного горіха).
З'єднати м'ясо із маринадом і залишити у холодильнику на 2 години (на ніч).
Додати сіль, перемішати.
Викласти у рукав.
Або у горщик.
Запікати у розігрітій до 200 градусів духовці 1 годину.
Маковый торт царица эстер рецепт с фото видеоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
ЗдесьУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
http://recepti.biz.ua американско-мексиканская кухня койот
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі