Баранина у пряному маринаді із вином
- Баранина (ребро) 600 г
- Часник 2 зуб.
- Імбир (мелений) 1 ч.л.
- Розмарин (гілочка) 1 шт.
- Кмин (гілочка) 1 шт.
- Мед 1 ст.л.
- Вино (червоне, сухе) 100 мл
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Базилік (фіолетовий) 0.3 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Оцет бальзамічний 1 ст.л.
Приготувати маринад. Вичавити часник.
Додати мелений імбир.
Чорний мелений перець.
Мед.
Бальзамічний оцет.
Вино.
Оливкову олію.
Свіжий базилік порвати руками і додати у маринад.
Додати розмарин.
Додати кмин. Добре все перемішати. Трохи нагріти, щоб усе було досить гаряче.
Баранину нарізати порційними шматочками. Посолити.
Покласти у маринад і залишити на 2-3 години.
Форму або лист застелити фольгою, цибулю нарізати кільцями або півкільцями, викласти цибулю на фольгу.
На цибулю викласти баранину, полити маринадом, що залишився, накрити фольгою. Запікати у розігрітій до 190 градусів духовці хвилин 50-60. Останні 20 хвилин фольгу відкрити і запікати у відкритому вигляді.
Подавати у гарячому вигляді із картоплею або овочами.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рогалики рецепты с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд. Новогодние рецепты праздничных блюд.
Рецепт салат креветки авокадо. Рецепты с авокадо салаты.
Рецепты блюда на рождествоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить вкусный шашлык: классический торт наполеон рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter