Баранина у пиві з аличею

ДРУГІ СТРАВИ
803 Баранина у пиві з аличею
Фото - Баранина у пиві з аличею
інгредієнти:
  • Баранина 2 кг
  • Пиво 1 л
  • Лимон 1 шт.
  • Імбир
  • Перець чилі (червоний і зелений)
  • Алича 0.5 кг
  • Паприка солодка
  • Сіль, перець (свіжомелені)
  • М´ята (свіжа)

Баранина в пиві № 2 з аличею інгредієнти Баранина в пиві № 2 з аличею

фото Баранина в пиві № 2 з аличею Баранина в пиві № 2 з аличею Баранина

Баранина в пиві № 2 з аличею ПивоБаранячу лопатку розрізати на порційні шматки. 

Посолити, поперчити. 

Укласти в посуд і залити пивом. 

З цілого лимона вичавити сік і додати до пива, перемішати. 

Залишити маринуватися на ніч. 

Вранці вийняти м'ясо з маринаду, обсушити. 

Посипати спеціями для баранини. 

Обмазати паприкою і порошком чилі, тeртим імбирeм.

Аличу перетворити на пюре і залити м'ясо. 

Форму для запікання змастити олією, вилити маринад. 

Порізати червоний і зелeний перець чилі і додати в маринад. 

У сильно розігріту духовку до 250 градусів поставити форму на 5 хвилин і відразу ж зменшити вогонь до 160 градусів. Після 30 хвилин, коли з'явиться скоринка накрити щільно форму фольгою і продовжувати запікати баранину. За 15 хвилин до готовності, зняти фольгу і запекти. 

 

Рецепты салатов с омлетомКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Французская кухня рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото

recepti.biz.ua рецепт торты медовик