Баранина у пиві з аличею
- Баранина 2 кг
- Пиво 1 л
- Лимон 1 шт.
- Імбир
- Перець чилі (червоний і зелений)
- Алича 0.5 кг
- Паприка солодка
- Сіль, перець (свіжомелені)
- М´ята (свіжа)
Баранячу лопатку розрізати на порційні шматки.
Посолити, поперчити.
Укласти в посуд і залити пивом.
З цілого лимона вичавити сік і додати до пива, перемішати.
Залишити маринуватися на ніч.
Вранці вийняти м'ясо з маринаду, обсушити.
Посипати спеціями для баранини.
Обмазати паприкою і порошком чилі, тeртим імбирeм.
Аличу перетворити на пюре і залити м'ясо.
Форму для запікання змастити олією, вилити маринад.
Порізати червоний і зелeний перець чилі і додати в маринад.
У сильно розігріту духовку до 250 градусів поставити форму на 5 хвилин і відразу ж зменшити вогонь до 160 градусів. Після 30 хвилин, коли з'явиться скоринка накрити щільно форму фольгою і продовжувати запікати баранину. За 15 хвилин до готовності, зняти фольгу і запекти.
Рецепты салатов с омлетомКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Французская кухня рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
recepti.biz.ua рецепт торты медовик
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter