Баранина у пиві та томатах
- Баранина 2 кг
- Помідор 1 кг
- Лимон 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Перець чилі (зелений і червоний)
- Перець чорний (горошок і мелений)
- Часник 5 зуб.
- Паприка солодка
- Зелень (петрушка, кінза)
- Спеції (для баранини)
- Пиво (світле) 0.5 л
Баранину вимити, видалити плівки, якщо є.
Промокнути паперовим рушником. Натерти сіллю, паприкою, свіжомеленим чорним перцем і приправою для баранини, скропити соком вичавленого лимона.
Скласти у форму, залишити на 1 годину просочитися при кімнатній температурі.
Прибрати у холодильник до наступного дня.
Шматки баранини великі обсмажити до золотистої скоринки на сильному вогні.
Перекласти у каструлю, залити пивом.
Помідори повинні бути м'ясисті, вичавити сік у соковижималці або натерти на тeртці, щоб отримався густий томатний сік, якщо водянисті, то відцідити рідину.
Посолити, поперчити.
Залити томатним соком так, щоб тільки покрило шматки м'яса. Воду не додавати.
Додати головки ріпчастої цибулі, перець горошком, чилі.
Довести до кипіння, зняти піну.
Перекласти у скороварку.
Дати закипіти, до шипіння клапана.
Зменшити вогонь на мінімальний і тушкувати 55 хвилин, остудити скороварку (обов'язково). Відкрити кришку і додати часник і зелень, дати закипіти.
Ищете диетические рецепты? Узнай: смачна кутя рецепт.
ЗдесьРецепты и советы
Готовим со вкусом: салаты с перепелиными яйцами рецепты.
Купить кондитерку - крем для торта из йогурта. Закваска VIVO для йогурта.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з мясом. Рецепты Приготовления.
Домашний Йогурт VIVO - сделать йогурт в домашних условиях.
Как приготовить вкусный шашлык - мимоза салат. Вкуснейший салат Мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter