Баранина у червоному вині із картоплею та болгарським перцем
- Баранина 500 г
- Картопля 1 кг
- Перець болгарський 2 шт.
- Вино червоне напівсолодке 200 мл
- Мед 1 ст.л.
- Розмарин (гілочка) 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Часник 3 зуб.
Для маринаду у вино додати мед. Нагріти на водяній бані, не доводячи до кипіння.
Додати часник (вичавити).
Баранину посолити і поперчити. Помістити у маринад. Додати розмарин. Маринувати мінімум 2 години, час від часу перевертаючи м'ясо.
Картоплю почистити, помити, нарізати на великі шматки.
Перець нарізати на широкі смужки. Викласти у рукав.
На картоплю покласти м'ясо разом із маринадом.
Кінці рукава добре закріпити. Добре струсити кілька разів пакет, щоб маринад розподілився.
Потім покласти на лист і зробити кілька проколів, щоб вийшло повітря.
Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці, до готовності (приблизно 1 год 20 хв).
У кінці, хвилин за 20 до готовності, розрізати пакет і розкрити, щоб трохи усе підрум'янилося.
Готовим со вкусом - десерты без выпечки рецепты с фото.
Рецепт борща украинскогоКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Рецепт арахисового масла. Арахисовое масло рецепты.
Как приготовить летний салат - кулинарный сайт. Кулинарные рецепты выпечки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter