Баранина у червоному вині із картоплею та болгарським перцем

ДРУГІ СТРАВИ
663 Баранина у червоному вині із картоплею та болгарським перцем
Фото - Баранина у червоному вині із картоплею та болгарським перцем
інгредієнти:
  • Баранина 500 г
  • Картопля 1 кг
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Вино червоне напівсолодке 200 мл
  • Мед 1 ст.л.
  • Розмарин (гілочка) 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Часник 3 зуб.

Баранина в червоному вині, з картоплею і болгарським перцем інгредієнти Для маринаду у вино додати мед. Нагріти на водяній бані, не доводячи до кипіння.

Баранина в червоному вині, з картоплею і болгарським перцем Додати часник (вичавити).

фото Баранина в червоному вині, з картоплею і болгарським перцем Баранину посолити і поперчити. Помістити у маринад. Додати розмарин. Маринувати мінімум 2 години, час від часу перевертаючи м'ясо.

 

Баранина в червоному вині, з картоплею і болгарським перцем Баранина Картоплю почистити, помити, нарізати на великі шматки.

Перець нарізати на широкі смужки. Викласти у рукав.

Баранина в червоному вині, з картоплею і болгарським перцем Картопля На картоплю покласти м'ясо разом із маринадом.

Баранина в червоному вині, з картоплею і болгарським перцем Перець болгарський Кінці рукава добре закріпити. Добре струсити кілька разів пакет, щоб маринад розподілився.

Потім покласти на лист і зробити кілька проколів, щоб вийшло повітря.

Баранина в червоному вині, з картоплею і болгарським перцем Вино червоне напівсолодке Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці, до готовності (приблизно 1 год 20 хв).

У кінці, хвилин за 20 до готовності, розрізати пакет і розкрити, щоб трохи усе підрум'янилося.

 

Баранина в червоному вині, з картоплею і болгарським перцем Мед 

Готовим со вкусом - десерты без выпечки рецепты с фото.

Рецепт борща украинскогоКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто

Рецепт арахисового масла. Арахисовое масло рецепты.

Как приготовить летний салат - кулинарный сайт. Кулинарные рецепты выпечки.