Баранина у чайному соусі
- Баранина (м´якоть) 1 кг
- Чорнослив (без кісточки) 250 г
- Чай чорний (в пакетиках) 4 шт.
- Вода 400 г
- Спеції (сіль, перець)
- Цукор 2 ст.л.
- Олія рослинна
Залити окропом чайні пакетики і почекати доки завариться чай. Покласти туди вимитий чорнослив.
Обсмажити м'ясо на сильному вогні протягом 5 хвилин. Посолити і поперчити. Потім викласти баранину в іншу посудину і поставити в тепле місце.
Для соусу вилити частину чаю в сковороду, де смажилася баранина, так, щоб чорнослив злегка був покритий залишеним чаєм.
Соус посолити, додати цукор і варити 10 хвилин. Потім додати баранину і тушкувати її під кришкою 45 хвилин.
Додати до баранини чорнослив із залишками чаю і тушкувати ще 15 хвилин.
Коли баранина буде готова, викласти її у порційну тарілку з гарніром у вигляді рису або відвареної квасолі. Полити чайним соусом і прикрасити нарізаним помідором.
Рецепты салатов на любой вкус - американские салаты рецепты. Рецепты салатов.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: бите скло десерт рецепт. Вкуснейшие рецепты тут.
Повар на банкет. Заказывай - лучшие блюда для фуршета.
Крем для торта - недорогой крем для торта.
Салатики рецепты новинкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter