Баранина, тушкована із чорносливом

ДРУГІ СТРАВИ
718 Баранина, тушкована із чорносливом
Фото - Баранина, тушкована із чорносливом
інгредієнти:
  • Чорнослив 200 г
  • Вода (гаряча) 300 мл
  • Родзинки 40 г
  • Сік апельсиновий 2 ст.л.
  • Баранина 800 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Імбир (мелений) 1 ч.л.
  • Кориця 0.5 ч.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Олія рослинна

Чорнослив замочити у гарячій воді, родзинки - в апельсиновому соку (приблизно на 10-15 хв).

Баранину нарізати невеликими шматочками, цибулю - пір'ям.

У сковороді розігріти оливкову олію й обсмажити м'ясо (близько 10 хв).

Потім додати цибулю і готувати на середньому вогні ще 5 хв.

Розмочений чорнослив розрізати навпіл і разом із водою додати до м'яса.

Приправити сіллю і перцем. Додати корицю, імбир і родзинки разом із апельсиновим соком. Закрити кришкою, дати закипіти, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати приблизно 40 хв.

 

ТутСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет

Осетинские пироги на заказ - рецепт торта вишиванка. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - приготовление брокколи и цветной капусты. Купить капусту.

Торт на день рождения: торт дитячий на день народження. Купить кондитерку.

Мидии плов из мидий рецепт приготовления. Кулинария приготовление плова.

Диета: рецепты для похудения: рецепты пошаговые с фото. Готовим со вкусом.

кофе для кофеварок - эспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter