Баранина, тушкована із чорносливом
- Чорнослив 200 г
- Вода (гаряча) 300 мл
- Родзинки 40 г
- Сік апельсиновий 2 ст.л.
- Баранина 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Імбир (мелений) 1 ч.л.
- Кориця 0.5 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
Чорнослив замочити у гарячій воді, родзинки - в апельсиновому соку (приблизно на 10-15 хв).
Баранину нарізати невеликими шматочками, цибулю - пір'ям.
У сковороді розігріти оливкову олію й обсмажити м'ясо (близько 10 хв).
Потім додати цибулю і готувати на середньому вогні ще 5 хв.
Розмочений чорнослив розрізати навпіл і разом із водою додати до м'яса.
Приправити сіллю і перцем. Додати корицю, імбир і родзинки разом із апельсиновим соком. Закрити кришкою, дати закипіти, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати приблизно 40 хв.
ТутСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта вишиванка. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - приготовление брокколи и цветной капусты. Купить капусту.
Торт на день рождения: торт дитячий на день народження. Купить кондитерку.
Мидии плов из мидий рецепт приготовления. Кулинария приготовление плова.
Диета: рецепты для похудения: рецепты пошаговые с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter