Баранина тушкована
711
інгредієнти:
- Баранина (лопатка) 1.5 кг
- Лавровий лист 5 шт.
- Вино червоне сухе 100 мл
- Часник 4 зуб.
- Кмин
- М´ята
- Петрушка 1 пуч.
- Перець
- Соєвий соус 30 мл
- Цукор 1 ст.л.
- Сік гранатовий 150 мл
- Сіль
Баранячу лопатку обробляємо на шматочки (кісточки порубати).
Укласти в миску і додати маринад (все перераховане) і поставити в холодильник годин на 4-5. Перекласти в гусятницю або посуд з товстим дном і тушкувати разом з маринадом на малому вогні, доки маринад не увариться.
На гарнір дуже добре підійде відварна пшеничка.
Очень вкусные кексы: кексы и маффины рецепты.
Способ приготовления плова здесь
Рецепты праздничных закусок с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты блюда на рождествоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кексы кофейные.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі