Баранина по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
740 Баранина по-французьки
Фото - Баранина по-французьки
інгредієнти:
  • Баранина 3 кг
  • Часник 30 зуб.
  • Коньяк 150 мл
  • Суміш спецій (для баранини) 2 ч.л.
  • Олія оливкова

Баранина по старовинному французькому рецептом інгредієнти Часник очистити і всі зубчики обсмажити на оливковій олії до легкої зміни кольору, вийняти часник зі сковороди і відкласти.

Баранину розрубати на шматки (100-150 г). На сильно розпеченій пательні (на тій же олії, де смажився часник) обсмажити по черзі всі підготовлені шматки з двох боків до утворення золотистої скоринки (по парі хвилин з кожного боку).

Баранина по старовинному французькому рецептом Обсмажене м'ясо скласти у гусятницю або казан, поставити на вогонь і залити коньяком.

фото Баранина по старовинному французькому рецептом Запалити коньяк.

Баранина по старовинному французькому рецептом Баранина Як тільки коньяк прогорить (згорає алкоголь, що міститься в коньяку, а чудовий виноградний аромат залишається), засипати спеції для баранини.

Баранина по старовинному французькому рецептом Часник Перемішати спеції і висипати на баранину підготовлений часник. Більше не перемішувати.

Баранина по старовинному французькому рецептом Коньяк Потім накрити казан пергаментом, потім щільно притиснути кришкою і поставити в духовку на 2 години на середній вогонь (градусів 160).

Подавати із зеленню.

Польская выпечка рецепты с фото пошаговоРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Все про изготовление сыра на дому: как приготовить сыр фета в домашних условиях.

Поможем выйти замуж в Германию: авокадо салат рецепт. Как приготовить летний салат.

Рецепт вкусного салата. Рецепт вкусного быстрого салата.