Баранина по-французьки
- Баранина 3 кг
- Часник 30 зуб.
- Коньяк 150 мл
- Суміш спецій (для баранини) 2 ч.л.
- Олія оливкова
Часник очистити і всі зубчики обсмажити на оливковій олії до легкої зміни кольору, вийняти часник зі сковороди і відкласти.
Баранину розрубати на шматки (100-150 г). На сильно розпеченій пательні (на тій же олії, де смажився часник) обсмажити по черзі всі підготовлені шматки з двох боків до утворення золотистої скоринки (по парі хвилин з кожного боку).
Обсмажене м'ясо скласти у гусятницю або казан, поставити на вогонь і залити коньяком.
Запалити коньяк.
Як тільки коньяк прогорить (згорає алкоголь, що міститься в коньяку, а чудовий виноградний аромат залишається), засипати спеції для баранини.
Перемішати спеції і висипати на баранину підготовлений часник. Більше не перемішувати.
Потім накрити казан пергаментом, потім щільно притиснути кришкою і поставити в духовку на 2 години на середній вогонь (градусів 160).
Подавати із зеленню.
Польская выпечка рецепты с фото пошаговоРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Все про изготовление сыра на дому: как приготовить сыр фета в домашних условиях.
Поможем выйти замуж в Германию: авокадо салат рецепт. Как приготовить летний салат.
Рецепт вкусного салата. Рецепт вкусного быстрого салата.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter