Баранина по-адигейськи
636
інгредієнти:
- Баранина (лопатка) 1.5 кг
- Сіль 100 г
- Коріандр (у зернах) 10 г
- Часник 6 зуб.
- Перець червоний пекучий (мелений) 4 г
- Майоран (сухий) 3 г
- Кмин 3 г
- Кінза свіжа
Одну головку часнику очистити, а зубчики вичавити і розтерти зі 100 г крупної солі. Додати мелений коріандр і свіжу кінзу, потім мелений червоний перець, майоран і кмин.
Натерти сіллю лопатку і залишити хвилин на 30.
У форму викласти лопатку, підлити трохи води і поставити у розігріту до 200 градусів духовку.
У процесі приготування поливати м'ясо соком.
Конфеты карамель в домашних условиях рецептПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Отдых у моря без посредников - салат ласточкино гнездо фото. Диета: рецепты для похудения.
рецепты приготовления блюд из рыбы и мяса
Рецепты для пароварки, вкусно: салат гурман рецепт фото. Рецепты для гурманов от Лефкадии.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі