Баранина під гострим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
839 Баранина під гострим соусом
Фото - Баранина під гострим соусом
інгредієнти:
  • Баранина (відбивні) 8 шт.
  • Картопля 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Бульйон м’ясний 500 мл
  • Томатна паста 4 ст.л.
  • Олія рослинна 6 ст.л.
  • Борошно пшеничне 1 ст.л.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Материнка сушена 2 ч.л.
  • Чилі 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Відбивні обсмажити в олії до готовності, посипати сіллю і перцем.

Картоплю очистити, нарізати часточками, цибулю - кільцями, обсмажити окремо.

Для приготування соусу спасерувати борошно і томат, потім додати чорний перець, материнку, чилі, часник, бульйон, прокип'ятити до загустіння.

У центр тарілки покласти відбивні, збоку - картоплю і цибулю. До відбивних підлити соус і прикрасити зеленню.

recepti.biz.ua песня карамель конфеты шоколад

Рецепты салатов на любой вкус: салати до нового року. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.

Отбивная куриная грудка рецептотбивная куриная

Рецепты без выпечки со сгущенкойРецепты блюд в глиняных горшочках. Сборник кулинарных рецептов

Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Рецепты любимых блюд. Рецепты блюд

Рецепты с малиной: рецепты первых блюд с фото. Мультиварка Philips.

ТутКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото

Рецепты пасхиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Фото тортикиОтзывы и фото туристов. Забавные фото и видео животных

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter