Баранина під гострим соусом
- Баранина (відбивні) 8 шт.
- Картопля 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Часник 4 зуб.
- Бульйон м’ясний 500 мл
- Томатна паста 4 ст.л.
- Олія рослинна 6 ст.л.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Петрушка 1 пуч.
- Материнка сушена 2 ч.л.
- Чилі 1 ч.л.
- Перець чорний мелений
- Сіль
Відбивні обсмажити в олії до готовності, посипати сіллю і перцем.
Картоплю очистити, нарізати часточками, цибулю - кільцями, обсмажити окремо.
Для приготування соусу спасерувати борошно і томат, потім додати чорний перець, материнку, чилі, часник, бульйон, прокип'ятити до загустіння.
У центр тарілки покласти відбивні, збоку - картоплю і цибулю. До відбивних підлити соус і прикрасити зеленню.
recepti.biz.ua песня карамель конфеты шоколад
Рецепты салатов на любой вкус: салати до нового року. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Отбивная куриная грудка рецептотбивная куриная
Рецепты без выпечки со сгущенкойРецепты блюд в глиняных горшочках. Сборник кулинарных рецептов
Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Рецепты любимых блюд. Рецепты блюд
Рецепты с малиной: рецепты первых блюд с фото. Мультиварка Philips.
ТутКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Рецепты пасхиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Фото тортикиОтзывы и фото туристов. Забавные фото и видео животных
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter