Баранина "Під-дичину"

ДРУГІ СТРАВИ
589 Баранина "Під-дичину"
Фото - Баранина
інгредієнти:
  • Баранина 1.5 кг
  • Оцет 1 скл.
  • Пиво 1 скл.
  • Горіхи волоські 6 ст.л.
  • Грудка 0.5 кг
  • Ялівець (ягоди) 0.5 кг

М'ясо витримати в холодному місці 2-3 дні. Зняти плівку і жир, покласти в маринад. Витримати 5 днів, часто перевертаючи. Після цього м'ясо вийняти, промити холодною водою, нашпигувати салом і обсмажити в духовці на олії. 

Маринад. Оцет, пиво, трохи перцю, трохи солі, лавровий лист і добре додати ялівцевих ягід.

 

Рецепты с малиной: рецепты первых блюд с фото. Готовим со вкусом.

Рецепты приготовления блюд - рецепти торти з фото.

Заказать торт на свадьбу: недорогой крем для торта. Вы кондитер из Петербурга.

Черничное варенье рецепт 5 минутка на зимуСведения об укупорке и таре для варенья. Рецепты варенья

Фруктовый салат рецепт с фото. Рецепты салатов с фото.

Кулинарные рецепты на любой вкус: сайт кулинарный. Вкусные салаты и очень нежные.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter