Баранина "Під-дичину"
- Баранина 1.5 кг
- Оцет 1 скл.
- Пиво 1 скл.
- Горіхи волоські 6 ст.л.
- Грудка 0.5 кг
- Ялівець (ягоди) 0.5 кг
М'ясо витримати в холодному місці 2-3 дні. Зняти плівку і жир, покласти в маринад. Витримати 5 днів, часто перевертаючи. Після цього м'ясо вийняти, промити холодною водою, нашпигувати салом і обсмажити в духовці на олії.
Маринад. Оцет, пиво, трохи перцю, трохи солі, лавровий лист і добре додати ялівцевих ягід.
Рецепты с малиной: рецепты первых блюд с фото. Готовим со вкусом.
Рецепты приготовления блюд - рецепти торти з фото.
Заказать торт на свадьбу: недорогой крем для торта. Вы кондитер из Петербурга.
Черничное варенье рецепт 5 минутка на зимуСведения об укупорке и таре для варенья. Рецепты варенья
Фруктовый салат рецепт с фото. Рецепты салатов с фото.
Кулинарные рецепты на любой вкус: сайт кулинарный. Вкусные салаты и очень нежные.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter