Баранина на рeберцях у сидрі
- Баранина (ребро) 300 г
- Сидр 300 мл
- Бульйон 300 мл
- Цибуля порей (біла частина) 250 г
- Морква 120 г
- Яблуко 1 шт.
- Цибуля шалот 2 шт.
- Шавлія (свіжа) 2 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Петрушка
Промити м'ясо і розділити на порційні шматки - по одному реберцю на кожен.
Обсмажити баранину на олії. Сковорода повинна бути розігріта дуже сильно. Потрібно лише створити рум'янець на боках.
Викласти шматочки м'яса в окрему каструлю. Вона повинна бути досить об'ємною, тому що саме в ній буде готуватися страва.
Розтопити на сковороді вершкове масло і висипати порей, нарізаний великими кільцями.
Злегка обсмажити цибулю, потім обсипати борошном. Продовжити обсмажувати ще хвилини дві.
Влити сидр.
Слідом за сидром додати бульйон.
Потім додати моркву, яку необхідно попередньо почистити і нарізати.
Очистити яблуко від серцевини і нарізати скибочками. Викласти до овочів на сковороді.
Посолити і трохи поперчити. Потім нарубану дрібно шавлію висипати слідом за яблуками.
Через п'ять хвилин перекласти вміст сковороди у каструлю до м'яса.
Тушкувати на повільному вогні 2 години.
За 5 хвилин до готовності нарізати цибулю шалот і обсмажити на вершковому маслі.
Розкласти готову страву на тарілки, прикрасити смаженою цибулею, посипати зеленню.
Пошаговые фото рецепты праздничных блюд сНа нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления
Рецепты потрясающих салатов - рецепты салаты. Любимые салаты на каждый день.
Творожная пасха рецепт здесь
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter